Gør terrassen klar til lune sommerdage

Snart begynder forårets lune at komme. Træerne begynder at blomstre, og skovene bliver fyldige og frodige. Det varer ikke længe, før solen igen fylder Danmark med varme, og man kan begynde at se frem til varme aftener ude på terrassen.

Det er ved at være på tide at hente dine terrassemøbler ud igen, og gøre terrassen helt klar til denne sommer. Trænger terrassen til nogle opdateringer? Læs med her for gode tips til den fuldkomne terrasse!

Trygt og godt i skyggen

Når vejret bliver varmere, vil vi også være mere udsat for solens stråler. Derfor er det essentielt at kunne skabe skygge på terrassen. Få glæde af elektriske markiser og bestil en til terrassen. Har du brug for skygge, kan du blot ved en knap trække skyggen hen over dig! Ingen grund til at flytte dig fra din daglige position i liggestolen.

Når solen går ned om aftenen, og der bliver køligere i vejret, er det ikke længere den elektroniske markise, der er brug for, men i stedet noget, der kan varme jer op, så I kan nyde sommervejret lige så længe, det lyster! Her kommer en varmelampe ind i billedet! Finde nogle terrassevarmere, I kan varme jer ved, mens I putter jer under uldne tæpper.

Sjove aktiviteter i haven

Man kan blive noget så doven i solen, men nogle gange trænger man også til at komme ud af liggestolen og have det skægt i varmen. Sørg for at have nogle hyggelige havespil, såsom kongespil eller stigegolf, der er sjove havespil for både børn og voksne.

Trænger du til at køle rigtig ned? Er skyggen ikke nok? Et lille bassin, der kan fyldes op med friskt, køligt vand, er den perfekte måde at få kølet kroppen helt ned i varmen!

Der er lagt i op til en vidunderlig sommer med disse tilføjelser til terrassen og til haven!