Sørg for at få miljøundersøgelse, inden du bygger

Skal du til at bygge nyt? Det kan være, du står med en helt ny byggegrund, der bare venter på at blive bebygget. Det kan også være, du har en ældre grund, som du nu vil lave noget nyt på. Der kan selvfølgelig være mange grunde til at bygge noget nyt. Men uanset om du står med en ny eller ældre grund, er det vigtigt at få en miljøundersøgelse. Sådan én kan du nemlig have behov for, inden du kan komme i gang med at få lavet noget. Du kan få foretaget det i København og på det øvrige Sjælland, afhængigt af hvor du bor.

Hvad er det for noget?

Sidder du lige nu som et stort spørgsmålstegn? Så skal du selvfølgelig lige vide, hvad en miljøundersøgelse er, og hvad den skal til for. Det skulle også gerne gøre det mere klart, hvad ideen med det er.

Det er kort fortalt en måde at finde ud af, om jorden på din grund er forurenet. For det er nemlig en jordundersøgelse. Derfor skal det naturligvis også foretages af nogen, der har forstand på jordbunden.

Hvad skal det til for?

Ideen med det er, at du kan sikre dig, at du kan bygge på din grund.

Det vil som regel ikke være et problem at bygge, selv hvis det viser sig, at jorden ikke er ideel. Derfor er det alligevel vigtigt at få det tjekket efter. For det er nemlig ikke blot med til at bestemme, om du kan bygge, men snarere hvordan du kan bygge.

Med andre ord gælder der nogle regler for, hvordan der kan bygges, hvis jorden skulle vise sig at være forurenet.

Er der ingen forurening, så kan du naturligvis bare fortsætte med byggeriet, som du ønsker det. Så er du på den sikre side, inden du kommer i gang.