Bliv klogere på luft-til-luft varmepumper

Kunne I godt tænke jer en anden varmeforsyning i hjemmet, end den, I har lige nu? Der er mange forskellige typer af varmepumper, der kan fungere godt, men I har måske endnu ikke sat jer specielt meget ind i, hvad de hver især kan. En luft-til-luft varmepumpe er noget af det, der anbefales især i mindre boliger eller fritidsboliger. Specielt når det gælder fritidsboliger handler det om, at der ikke ofte findes systemer med vandbåret varme – her giver luft rigtig god mening.

Luft-til-luft varmepumper består af to dele: der vil være monteret en del udendørs og en indendørs. Den udendørs del vil udnytte den varme, der er i luften omkring den og konvertere den, så det kan bruges indendørs til at varme hjemmet op. Det fungerer hele året rundt, også selvom man tænker, at det er svært at udnytte luften i vinterhalvåret – men det kan altså fint lade sig gøre. Få rådgivning om luft til luft varmepumper her.

Bliv mere energieffektiv

Noget af det, mange gerne vil opnå, er at blive så energieffektiv som mulig. Det vil for jer betyde, at I vil kunne spare lidt på varmen, sammenlignet med den løsning, I har lige nu. Har I for eksempel elvarme vil I formentlig opleve, at luft-til-luft varmepumpen vil bruge mindre strøm, end hvad en enkelt elradiator hidtil har krævet – det er altså en rigtig god måde at spare penge på.

Samtidig gør energibesparelsen også, at løsningen faktisk er mere grøn og fremtidsorienteret end så mange andre løsninger. Det er noget af det, der virkelig betyder noget, og ved at I går væk fra elvarme, vil I måske også opleve, at I faktisk er med til at øge husets værdi – uanset om der er tale om et sommerhus eller fritidshus, eller om det faktisk er jeres egen helårsbolig. Se nærmere og overvej, om varmepumper er noget for jer.