Når ”pæren blinker” i indretningen af jeres nye terrasse

En blinkende pære er tit lig med ideer eller smarte tricks. Det kan være den blinkende pære, du står og mangler i indretningen af din nye terrasse. Hvad er smart, og hvad trender? Og passer det overhovedet med den stil, du normalt selv er til? Det kan være spørgsmål, du kan stille sig selv, når du klargøre terrassen til efterårets både mørkere morgener og aftener.

Når udsmykning er hyggeligt og sparsomt på samme tid

At indrette et hjem eller for eksempel udsmykke en terrasse kan lyde dyrt. Især i disse tider, hvor inflationen gør, at priserne i forretningerne stiger samtidig med, at elpriserne er højere for tiden. Måske har ud ikke lyst til at købe en helt masse til din nye terrasse lige nu, men samtidig mangler den det sidste for at være færdig og hyggelig på samme tid. Hvorfor ikke tænke både økonomisk og miljøvenligt på én og samme tid? Det kan du gøre ved eksempelvis at anskaffe dig mini solceller til din terrasse eller altan. Det smarte ved solcelle-drevet lamper er, at du både sparer på strømmen samtidig med, at det er en miljøvenlig energikilde. Det smarte ved solcelle-lamper er, at de ikke står tændt hele dagen heller, da de kan fås med timer. Det er igen en måde, hvorpå du kan tænke over at spare på strømmen. Hvis du finder det hyggeligt og effektivt med mini solcelle-lamper udendørs, kan de ligeledes fås til indendørs forbrug.

Er solceller en ny trend?

Solceller er noget, man ser mange forskellige steder i dag. Både via lamper som nævnt her, men eksempelvis også på tage af huse. Derfor kan det måske kategoriseres som en trend. Når noget trender, kan det betyde, at det har positive virkninger. Dette kan bidrage til, at du kan gøre op med dig selv, om det er noget, du vil have.